[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
در این نوشته نحوه تهیه مربای موز را به طور مرحله ای با فیلم به شما آموزش می دهیم.
مربای موز
مربای موز یکی از مرباهای خوش عطر و طعم است که به گفتن دسر هم می توانید آن را سرو کنید.
مواد ملزوم برای تهیه ی مربای موز
| موز | ۵۰۰ کیلوگرم |
| لیموترش | ۱ عدد |
| شکر | ۳۵۰ گرم |
| آب | نیم لیتر |
| زعفران دمکرده در صورت تمایل | ۱ قاشق غذاخوری |
| پودر هل | نصف قاشق چایخوری |
| گلاب | ۱ قاشق غذاخوری |
| خلال پسته و بادام و گردوی خرد شده | در صورت تمایل به مقدار ملزوم |
نحوه تهیه مربای موز
-
برای تهیه مربای موز، ابتدا شکر را با آب مخلوط کنید و صبر کنید تا بجوشد و به کلمه قوام بیاید.
-
موزها را به طور حلقه ای که نه زیاد نازک و نه زیاد ضخیم باشند، خرد کنید.
-
در مرحله سپس آب لیموترش را بگیرید و صاف کنید.
-
سپس روی موزهای حلقه شده بریزید.
-
بعد از این که شربت قوام آمد موزها را اضافه کنید و اجازه بدهید زیاد کم بجوشد.
-
در آخر زعفران دمکرده و گلاب را اضافه کنید و زیاد با احتیاط هم بزنید و شعله ی زیر آن را خاموش کنید.
-
وقتی که مربای شما خنک شد خلال های پسته و بادام و گردو را اضافه کنید و اجازه بدهید مربا خوب سرد شود.
-
سپس داخل ظرف دردار تمیزی بریزید و در یخچال به زمان چند روز نگهداری کنید.
دستور پخت مربای موز
نکاتی برای تهیه ی مربا موز
-
آبلیمو برای جلوگیری از تیره شدن موزها است.
-
موزها را با چاقوی پلاستیکی برش بزنید که سریع سیاه نشوند.
-
منفعت گیری از زعفران برای خوش رنگ شدن مربای موز می باشد اما طعم آن را از بین می برد؛ بهتر است منفعت گیری نشود.
-
منفعت گیری از چوب دارچین، گلاب و هل بستگی به ذائقه ی خودتان دارد
-
منفعت گیری از مقداری پودر ژلاتین در داخل شهد مربا بعد از قوام آمدن می تواند از سیاه شدن موزها جلوگیری کند.
-
موزها باید داخل شربت باشند که سیاه نشوند.
-
ماندگاری مربای موز همانند دیگر مرباها نیست و باید سریعتر مصرف شود.
سخن آخر
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع
