[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
انار، میوه خوشمزه فصل پاییز است که میتوان در این فصل با منفعت گیری از آن، ترشی خانگی خوشمزهای آماده کرد.
ترشی انار
ترشی انار، یکی از خوشمزه ترین ترشیهای ایرانی است که طعمی ترش و شیرین دارد و به علت رنگ زیبای آن، نمودای خاص به سفره میدهد.
| مواد ملزوم برای تهیه ترشی انار | |
| لبو پخته و رنده شده | ۵۰۰ گرم |
| دانه انار | ۱ کیلوگرم |
| آب انار | ۱ لیتر |
| سرکه انار، سرکه لبو یا سرکه انگور | ۱ لیوان |
| پودر گلپر | ۱ قاشق غذاخوری |
| پودر گشنیز | ۲ قاشق غذاخوری |
| سیاه دانه | ۲ قاشق غذاخوری |
| پودر فلفل قرمز | ۱ قاشق چایخوری |
| نمک |
به مقدار ملزوم |
نحوه تهیه ترشی انار
-
برای تهیه ترشی انار، ابتدا لبوها را شسته و به زمان ۲ تا ۳ ساعت بپزید. سپس پوست لبوها را جدا و رنده کنید.
-
روی دانه های انار نمک بپاشید و به زمان ۴ تا ۵ ساعت کنار بگذارید.
-
در این مرحله، آب انار و سرکه را در قابلمهای بریزید و به زمان ۲ تا ۳ دقیقه بجوشانید.
-
دانههای انار مزه دار شده و لبوی رنده شده را به آب انار و سرکه جوشیده اضافه کنید و به زمان ۲ دقیقه حرارت دهید.
-
سپس از روی حرارت برداشته و اجازه دهید خنک شود.
-
بعد از خنک شدن کامل مخلوط، پودر گشنیز، فلفل قرمز، سیاه دانه و گلپر را اضافه و خوب مخلوط کنید.
-
ترشی انار را در شیشههای تمیز بریزید و درب آنها را محکم ببندید.
-
به زمان یک هفته در یخچال نگهداری کنید تا جا بیفتد.
در ادامه، فیلمی از آموزش نحوه تهیه ترشی انار را انتشار کردهایم که زیاد خوش رنگ و لعاب است.
ترفندهای برای خوشمزه شدن ترشی انار
-
برای بهتر شدن طعم ترشی، میتوانید از انواع گوناگون سرکه همانند سرکه سیب یا سرکه بالزامیک منفعت گیری کنید.
-
میتوانید به دلخواه خود به ترشی، سبزیجات فرد دیگر همانند هویج رنده شده یا خیار شور اضافه کنید.
-
برای تزیین ترشی، میتوانید از دانههای انار یا برگهای نعناع منفعت گیری کنید.
سخن آخر
در این نوشته نحوه تهیه ترشی انار را به شما آموزش دادیم.آیا شما روش فرد دیگر بلد هستید؟ با ما و دیگر کاربران سایت اصفهانیا در بین بگذارید.
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع