طرز تهیه املت قارچ و اسفناج

نحوه تهیه املت قارچ و اسفناج

[ad_1]
به گزارش اصفهانیا




آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ، استان اصفهان و ایران را در وب سایت اصفهانیا دنبال کنید

املت قارچ و اسفناج یکی از مدل املت های خوشمزه و مقوی است که می توانید در وعده صبحانه یا عصرانه آن را نوش جان کنید. امروز در اصفهانیا همراه ما باشید تا نحوه تهیه املت اسفناج و قارچ را به شما آموزش دهیم.

مواد ملزوم  
اسفناج ۲ پیمانه
قارچ ۵ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
کره ۱ ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر پیاز به مقدار ملزوم

املت قارچ و اسفناج (1)

نحوه تهیه املت اسفناج

  1. برای تهیه املت قارچ و اسفناج، ابتدا ساقه های اسفناج را جدا کنید و برگ های آن را داخل ظرف آب بریزید و بشورید.

  2. سپس آبکش کنید تا آب اضافی آن کشیده شود.

  3. داخل تابه اسفناج را بدون روغن ریخته و مقداری تفت دهید تا آب اضافی آن کشیده و مقداری نرم و پخته شود.

  4. سپس کره را به همراه مقداری روغن اضافه کنید.

  5. در تابه دیگر همزمان قارچ های خرد شده را بریزید و با دمای بالا تفت دهید تا آب قارچ ها کشیده شود .

  6. سپس قارچ های تفت داده شده را به مخلوط اسفناج اضافه کنید و هم بزنید.

  7. تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته و با چنگال یا همزن دستی هم بزنید تا از لختگی خارج شود.

  8. سپس تخم مرغ ها را به همراه ادویه ها و نمک روی اسفناج و قارچ ریخته و صبر کنید تا تخم مرغ ها خودشان را بگیرند.

  9. سپس همانند کوکو آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز مقداری برشته شود.

  10. سپس با گوجه و مقداری برگ اسفناج و نان تازه سرو کنید.

نکاتی برای تهیه املت اسفناج با قارچ

  • شما می توانید در صورت تمایل مقداری پنیر پیتزاف وسط املت بریزد.

  • اگر طعم و مزه سیر را دوست دارید می توانید به دلخواه چند عدد سیر رنده شده به املت اضافه کنید.


سخن آخر

در این نوشته با مرحله های تهیه املت قارچ و اسفناج در خدمت شما همراهان گرامی بودیم که امیدواریم از تهیه این مدل غذا در منزل نهایت لذت را برده باشید.










دسته بندی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

آاخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع