[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
املت قارچ و اسفناج یکی از مدل املت های خوشمزه و مقوی است که می توانید در وعده صبحانه یا عصرانه آن را نوش جان کنید. امروز در اصفهانیا همراه ما باشید تا نحوه تهیه املت اسفناج و قارچ را به شما آموزش دهیم.
| مواد ملزوم | |
| اسفناج | ۲ پیمانه |
| قارچ | ۵ عدد |
| تخم مرغ | ۴ عدد |
| کره | ۱ ق غذا خوری |
| نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر پیاز | به مقدار ملزوم |
نحوه تهیه املت اسفناج
-
برای تهیه املت قارچ و اسفناج، ابتدا ساقه های اسفناج را جدا کنید و برگ های آن را داخل ظرف آب بریزید و بشورید.
-
سپس آبکش کنید تا آب اضافی آن کشیده شود.
-
داخل تابه اسفناج را بدون روغن ریخته و مقداری تفت دهید تا آب اضافی آن کشیده و مقداری نرم و پخته شود.
-
سپس کره را به همراه مقداری روغن اضافه کنید.
-
در تابه دیگر همزمان قارچ های خرد شده را بریزید و با دمای بالا تفت دهید تا آب قارچ ها کشیده شود .
-
سپس قارچ های تفت داده شده را به مخلوط اسفناج اضافه کنید و هم بزنید.
-
تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته و با چنگال یا همزن دستی هم بزنید تا از لختگی خارج شود.
-
سپس تخم مرغ ها را به همراه ادویه ها و نمک روی اسفناج و قارچ ریخته و صبر کنید تا تخم مرغ ها خودشان را بگیرند.
-
سپس همانند کوکو آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز مقداری برشته شود.
-
سپس با گوجه و مقداری برگ اسفناج و نان تازه سرو کنید.
نکاتی برای تهیه املت اسفناج با قارچ
-
شما می توانید در صورت تمایل مقداری پنیر پیتزاف وسط املت بریزد.
-
اگر طعم و مزه سیر را دوست دارید می توانید به دلخواه چند عدد سیر رنده شده به املت اضافه کنید.
سخن آخر
در این نوشته با مرحله های تهیه املت قارچ و اسفناج در خدمت شما همراهان گرامی بودیم که امیدواریم از تهیه این مدل غذا در منزل نهایت لذت را برده باشید.
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع