طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان کبابی به روش مجلسی و خوشمزه

نحوه تهیه میرزا قاسمی با بادمجان کبابی

[ad_1]
به گزارش اصفهانیا




آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ، استان اصفهان و ایران را در وب سایت اصفهانیا دنبال کنید

میرزا قاسمی یک غذای سنتی و خوشمزه شمالی است که عطر و طعم بی نظیری دارد. ماده مهم میرزا قاسمی بادمجان است. در ادامه این نوشته نحوه تهیه میرزا قاسمی را به شما آموزش میدهیم.

میرزا قاسمی

میرزاقاسمی یکی از غذاهای محلی استان گیلان است. مواد مورد نیاز برای تهیهٔ میرزاقاسمی عبارت هستند از: بادمجان، گوجه‌فرنگی، سیر، روغن، تخم‌مرغ، نمک و ادویه. 

مواد ملزوم برای ۴ نفر
بادمجان ۶ عدد متوسط
گوجه فرنگی ۲ عدد متوسط
تخم مرغ ۲ عدد
سیر ۴ حبه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
روغن، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به قدر کافی

1703922391_-4

نحوه تهیه میرزا قاسمی

  1. برای تهیه میرزا قاسمی خوشمزه، ابتدا بادمجان ها را روی شعله اجاق گاز یا منقل زغال کبابی کنید به حدی که پوست بادمجان ها به طور کامل بسوزد یقیناً اگر طعم دودی بادمجان کبابی را دوست ندارید می توانید بادمجان ها را به طور آبپز بپزید.

  2. سپس بادمجان ها را پوست بگیرید و در یک کاسه بزرگ بریزید.

  3. بادمجان ها را با گوشتکوب به طور کامل له کنید تا بافت شان از هم جدا شود. 

  4. در مرحله سپس، گوجه فرنگی ها را به زمان ۵ دقیقه در یک قابلمه حاوی آب جوش قرار دهید تا پوست شان به راحتی جدا شود.سپس بعد از این که گوجه هاکمی سرد شدند پوستا شان را به راحتی جدا می کنیم.

  5. یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن اضافه کنید.

  6. در ادامه سیرها را رنده کنید و در روغن مقداری تفت دهید تا نرم و سبک شوند ، در ادامه مقداری زردچوبه به سیر اضافه کنید و خوب تفت دهید تا سیر با زردچوبه یکدست شود.

  7. در این مرحله بادمجان ها را اضافه کنید و نزدیک به ۲۰ دقیقه تفت دهید.

  8. سپس گوجه فرنگی ها را به طور زیاد ریز یا رنده شده به تابه اضافه کنید و خوب تفت می دهید تا آب اضافی گوجه فرنگی ها تبخیر شود و میرزا قاسمی به روغن بیفتد.

  9. اضافه کردن رب گوجه فرنگی به میرزا قاسمی اختیاری است اما اگر می خواهید میرزا قاسمی طعم و رنگ بهتری داشته باشد می توانید ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به میرزا قاسمی اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را خوب تفت دهید تا کاملا سرخ شود.

  10. در این مرحله مواد میرزا قاسمی را یک سمت تابه جمع کنید و تخم مرغ ها را در تکه خالی تابه بشکنید و بعد از این که به خوبی پختند با دیگر مواد میرزا قاسمی مخلوط کنید تا کاملا با دیگر مواد یکدست شوند.

  11. در آخر نمک و فلفل سیاه میرزا قاسمی را اندازه کنید و اجازه دهید مقداری جا بیفتد.

ترفندهای برای نحوه تهیه میرزا قاسمی

  • کباب کردن بادمجان ها در فر علتمی شود که بوی دودی نگیرند.به این علت اگر می خواهید بادمجان شما طعم دودی داشته باشد حتما بادمجان ها را روی زغال یا شعله اجاق گاز کباب کنید. 

  • در صورت تمایل می توانید برای تزیین میرزا قاسمی از مغز گردو هم منفعت گیری کنید.

  • اگر بادمجانی که منفعت گیری می کنید دارای تخم هست، حتما سپس از کباب کردن تخم های آنرا جدا کرده و دور بریزید تا در آخر طعم میرزا قاسمی تلخ نشود.


سخن آخر

در این نوشته نحوه تهیه میرزا قاسمی با بادمجان کبابی را به شما آموزش دادیم.آیا شما روش فرد دیگر بلد هستید؟ با ما و دیگر کاربران سایت اصفهانیا در بین بگذارید.










دسته بندی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

آاخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع