[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
انبه پلو یکی از غذاهای تازه و خوشمزه بدون گوشت است که برای دوستدارن انبه تهیه این مدل غذا عالی است.در ادامه این نوشته آموزش نحوه تهیه انبه پلو ساده و خوشمزه را برای شما مخاطبان گرامی آورده ایم.
انبه پلو
انبه پلو نوعی پلوی ترکیبی متشکل از انواع سبزیجات است که برنج و انبه در آن سخن اول را میزنند. این پلو به راه حلهای گوناگون و با مواد اولیه متنوعی درست میشود که هر یک طعم و مزه منحصر به فردی دارند.
| مواد ملزوم برای تهیه انبه پلو | |
| برنج خام | ۱ پیمانه |
| انبه خرد شده یا کمپوت انبه | ۱ ۱/۲ پیمانه |
| آبلیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
| گشنیز خرد شده | ۱/۴ پیمانه |
| آب مرغ یا سبزیجات |
۲ پیمانه
|
| پودر زنجبیل | ۱/۴ قاشق چایخوری |
| روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
| نمک و فلفل | به مقدار کافی |

نحوه تهیه انبه پلو
-
برای تهیه انبه پلو، ابتدا همه تکه های انبه را با یک قاشق آبلیمو و مقداری فلفل مخلوط کنید.
-
نصف پیمانه از انبه ها را همراه با ۱/۴ پیمانه گشنیز داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا انبه کاملاً پوره شود.
-
قابلمه ای را روی شعله متوسط قرار دهید و روغن زیتون را کف آن بریزید.
-
برنج و زنجبیل را داخل روغن داغ شده بریزید و هم بزنید تا از روغن پوشیده شود.
-
سپس از نزدیک به ۱ دقیقه پوره انبه، نمک، فلفل و آب مرغ یا سبزیجات را اضافه کنید.
-
هم بزنید تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.
-
بگذارید مخلوط به جوش بیاید.
-
سپس شعله را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید.
-
نزدیک به ۲۰ دقیقه بگذارید روی شعله ملایم بماند تا برنج کاملاً پخته شود.
-
سپس درب قابلمه را بردارید و با یک چنگال دانه های برنج را از هم باز کنید.
-
۱/۴ پیمانه انبه باقیمانده را به شکل ریز خرد کنید و همراه با مقداری گشنیز یا جعفری روی پلو بریزید و هم بزنید و روی آن را بپوشانید
-
. پلو انبه آماده شده را در بشقاب های سرو بریزید و نوش جان بفرمایید.
سخن آخر
در این نوشته با نحوه تهیه انبه پلو آشنا شدید.شما میتوانید دست به کار شوید و این غذای خوشمزه را برای خود آماده کنید و از طعم و عطر بینظیر آن لذت ببرید.
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع