[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
در سالهای تازه، کافههای بسیاری در اصفهان راهاندازی شدهاند تا جایی که تعداد مشتریان از کافهها زیاد تر شده و حتی در کوچهها و خیابانهای فرعی نیز یک کافیشاپ به چشم میخورد. طراحیهای دلنشین و جوانپسند، دکورهای اینستاگرامی، نورهای چشمنواز و عامهپسند از جمله ویژگیهای کافههای تازه در اصفهان است اما در بعد این ظاهر پر زرقوبرق، چیزی که زیاد تر فراموش میشود، کیفیت است.
در تعداد بسیاری از این کافهها، نوشیدنیها و دیگر خوراکیهای منو نه طعم ماندگاری دارند نه خلاقیتی و نه حتی بادقت تهیه خواهد شد. منفعت گیری از مواد اولیه بیکیفیت، تمرکز بیشتر از حد روی دیزاین بهجای تجربه واقعی مشتری و عدم مراعات استانداردهای حرفهای، مشکلاتی است که در کافههای شهر اصفهان زیاد تر از دیگر شهرها به چشم میآید. تعداد بسیاری از آنها تا این مدت از لیوانها و ظروف یکبارمصرف منفعت گیری میکنند، بدون این که به تأثیر آن بر طعم نوشیدنی و تواناییی کلی مشتری فکر کنند، حداقل اصول کافه داری را مراعات نمیکنند و ضعیفترین سرویسها را اراعه خواهند داد.
کافهداری فقط به طراحی قشنگ و موسیقی ملایم خلاصه نمیشود. نوشیدنی و منوی باکیفیت و خوب، سرویس و پرسنل حرفهای، دقت به جزئیات و خلاقیت است که یک کافه را از دیگران نزدیک میکند و جهت میشود که در این صنعت«لول آپ» کند. آنچه که متأسفانه در اصفهان، زیاد تر نادیده گرفته میشود کیفیت است و کافهها بهجای رقابت برای کیفیت بالاتر، تمرکزشان بر ظاهر و دیدهشدن در شبکههای اجتماعی است. احتمالا به همین علت است که هنگامی او گفت و گو کافههای اصفهان پیش میآید، زیادها میپرسند: «مگر اصفهان کافه خوب دارد؟»
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع