[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
کوکو اسفناج و سیب زمینی یک عذای ساده و خوشمزه است که مواد مهم آن را سیب زمینی، اسفناج و تخم مرغ راه اندازی می دهدو می توانید آن را به گفتن صبحانه، ناهار یا شام میل کنید.
| مواد ملزوم برای کوکوی سیب زمینی و اسفناج | |
| سیب زمینی |
۲ عدد متوسط |
| اسفناج خرد شده | ۲۸۵ گرم |
| تخم مرغ | ۲ عدد |
|
پودر سوخاری |
یک چهارم فنجان |
| پودر سیر | دو قاشق چای خوری |
| فلفل | یک قاشق چای خوری |
| روغن زیتون | یک قاشق غذا خوری |
نحوه تهیه کوکو اسفناج و سیب زمینی
-
برای تهیه کوکو اسفناج و سیب زمینی ابتدا سیب زمینی ها را در قابلمه حاوی آب قرار دهید و نزدیک به ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا بجوشد و نرم شوند.
-
سپس سیب زمینی ها را با گوشت کوب تبدیل به پوره سیب زمینی کنید.
-
در یک کاسه متوسط، پودر سوخاری، پودر سیر، نمک و نمک طعم دار را با هم ترکیب کنید.
-
تخم مرغ ها، اسفناج و یک قاشق غذا خوری روغن را نیز اضافه کنید و بهم بزنید.
-
ترکیب تخم مرغ و اسفناج ها را به سیب زمینی اضافه کنید سپس آنقدر بهم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.
-
دو قاشق غذا روغن را در در ماهی تابه ای بزرگ روی شعله متوسط گرم کنید تا وقتی که داغ شود.
-
قسمتی از مواد کوکو را با کف گیر در ماهیتابه بریزید تا سرخ شود.
-
هر سمت کوکو هایی که درست کرده اید را ۲ تا ۳ دقیقه بپزید تا وقتی که به رنگ قهوه ای طلایی در همراه شوند. مجدد این کار را تکرار کنید و هر بار مقداری روغن اضافه کنید.
-
کوکو ها را بعد از پخت روی یک دستمال کاغذی قرار دهید و تا گرم می باشند سرو کنید.
سخن آخر
در این نوشته با نحوه تهیه کوکو اسفناج و سیب زمینی به روش خوشمزه در خدمت شما همراهان گرامی و گرامی بودیم که امیدواریم از پخت این غذا در منزل نهایت لذت را برده باشید.
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع