طرز تهیه کوکو اسفناج و سیب زمینی

نحوه تهیه کوکو اسفناج و سیب زمینی

[ad_1]
به گزارش اصفهانیا




آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ، استان اصفهان و ایران را در وب سایت اصفهانیا دنبال کنید

کوکو اسفناج و سیب زمینی یک عذای ساده و خوشمزه است که مواد مهم آن را سیب زمینی، اسفناج و تخم مرغ راه اندازی می دهدو می توانید آن را به گفتن صبحانه، ناهار یا شام میل کنید.

مواد ملزوم برای کوکوی سیب زمینی و اسفناج
سیب زمینی  

 ۲ عدد متوسط

اسفناج خرد شده ​۲۸۵ گرم 
تخم مرغ ۲ عدد

 پودر سوخاری

 یک چهارم فنجان
 پودر سیر دو قاشق چای خوری
فلفل یک قاشق چای خوری
روغن زیتون یک قاشق غذا خوری 

نحوه تهیه کوکو اسفناج و سیب زمینی

  1. برای تهیه کوکو اسفناج و سیب زمینی ابتدا سیب زمینی ها را در قابلمه حاوی آب قرار دهید و نزدیک به ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا بجوشد و نرم شوند.

  2. سپس سیب زمینی ها را با گوشت کوب تبدیل به پوره سیب زمینی کنید.

  3.  در یک کاسه متوسط، پودر سوخاری، پودر سیر، نمک و نمک طعم دار را با هم ترکیب کنید.

  4. تخم مرغ ها، اسفناج و یک قاشق غذا خوری روغن را نیز اضافه کنید و بهم بزنید.

  5. ترکیب تخم مرغ و اسفناج ها را به سیب زمینی اضافه کنید سپس آنقدر بهم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.

  6.  دو قاشق غذا روغن را در در ماهی تابه ای بزرگ روی شعله متوسط گرم کنید تا وقتی که داغ شود.

  7. قسمتی از مواد کوکو را با کف گیر در ماهیتابه بریزید تا سرخ شود.

  8. هر سمت کوکو هایی که درست کرده اید را ۲ تا ۳ دقیقه بپزید تا وقتی که به رنگ قهوه ای طلایی در همراه شوند. مجدد این کار را تکرار کنید و هر بار مقداری روغن اضافه کنید.

  9.  کوکو ها را بعد از پخت روی یک دستمال کاغذی قرار دهید و تا گرم می باشند سرو کنید.


سخن آخر

در این نوشته با نحوه تهیه کوکو اسفناج و سیب زمینی به روش خوشمزه در خدمت شما همراهان گرامی و گرامی بودیم که امیدواریم از پخت این غذا در منزل نهایت لذت را برده باشید.










دسته بندی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

آاخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع