[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
خورشت گل کلم از خورشت های اصیل ایرانی است که با انواع گوشت قرمز و سفید قابل طبخ است که در ادامه نحوه تهیه این نوع خورشت را به طور مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم.
| مواد ملزوم برای تهیه خورشت گل کلم | |
| گوشت |
۵۰۰ گرم |
| گل کلم کوچک | ۱ عدد |
| لپه | یک سوم پیمانه |
| رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذا خوری |
| پیاز | ۱ عدد |
| آبلیمو | ۴ قاشق غذا خوری |
| زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذا خوری |
| روغن، نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار ملزوم |
نحوه تهیه ی خورشت گل کلم
-
برای تهیه خورشت گل کلم، ابتدا لپه را به زمان چند ساعت بخیسانید و ۳ بار آب آن را عوض کنید. سپس آن را بپزید.
-
پیاز را نگینی خرد و در روغن سرخ کنید. و نیمی از آن را کنار بگذارید..
-
گوشت خرد شده را در پیاز تفت دهید تا رنگ گوشت تحول کند.
-
فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و مقداری همراه گوشت تفت دهید.
-
۳ لیوان آب جوش به آن اضافه کرده و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کرده و صبر کنید تا گوشت پخته شود.
-
گل کلم ها را بعد از شستن به قطعات با اندازه دلخواه تقسیم کنید و روی آن مقداری نمک بپاشید و در مقداری روغن سرخ کنید.
-
لپه های پخته شده را با نیمی از پیاز داغ هایی که کنار گذاشته بودید تفت دهید و درساعت آخر پخت گوشت به آن اضافه کنید.
-
رب گوجه را درمقداری روغن تفت دهید و به همراه نمک و آبلیمو به خورشت اضافه کنید.
-
گل کلم ها را به خورشت اضافه کنید و صبر کنید تا خورشت جا بیفتد.
-
در انتها زعفران را به خورشت اضافه کنید و سپس از ۵ دقیقه خورشت آماده سرو می باشد.
نحوه تهیه خورشت گل کلم خوشمزه و مجلسی
نکاتی درمورد ی تهیه ی خورشت گل کلم
-
در خورشت گل کلم می توان به جای گوشت از مرغ نیز منفعت گیری کرد؛ بهتر است از سینه مرغ منفعت گیری شود.
-
در صورت تمایل می توان از گوشت چرخ کرده به شکل کوفته منفعت گیری کرد.
-
گل کلم زیاد سریع پخته می شود به این علت، باید مواظب می بود که له نشود و از به هم زدن آن خودداری شود چون، خورشت شکل خود را از دست می دهد.
سخن آخر
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع
