اگر می خواهید از سکته قلبی در امان بمانید این خوراکی ها را حتما بخورید

اگر می خواهید از سکته قلبی در امان بمانید این خوراکی ها را حتما بخورید_اصفهانیا

[ad_1]

کد خبر: ۲۸۲۵۷۳

تاریخ انتشار کردن: جمعه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ – ۲۳:۵۸

اصفهانیا به نقل از بهداشت نیوز از «وب ام دی»، رژیم غذایی سرشار از چربی، مواد قندی، نمک و کلسترول بالا در کنار بی تحرکی، استرس کنترل نشده و خشمگینی، خطر ابراز بیماری قلبی را افزایش می‌دهد.

به چند ماده غذایی سودمند برای نارسایی قلبی خواهیم پرداخت:

بهترین‌ها:

میوه‌ها و سبزیجات رنگارنگ

محصولات تازه ستون فقرات یک رژیم غذایی سالم برای قلب است. میوه‌ها و سبزیجات سرشار از مواد مغذی و کم کالری و نمک می باشند. هرچه بشقاب شما رنگارنگ‌تر باشد، بهتر است. توت‌ها سرشار از فیبر و مواد مغذی گیاهی می باشند. سبزیجات سبز همانند کلم بروکلی و اسفناج منبع های خوبی از ویتامین C، E و فولات می باشند. با میوه‌ها و سبزیجات نارنجی همانند هویج، سیب زمینی شیرین و طالبی، بتاکاروتن و فیبر دریافت خواهید کرد.

غلات کامل

غلات پر از فیبر می باشند که سطح کلسترول انسداد شریان را افت می‌دهد. فیبر این چنین به آرامی هضم می‌شود، به این علت شما را برای زمان طویل تری سیر نگه می‌دارد و می‌تواند به افت اشتهای شما پشتیبانی کند. غلات کامل منبع خوبی از ویتامین‌های B می باشند که به قلب شما پشتیبانی می‌کند تا اکسیژن را به بدن رساند. بلغور جو دوسر، گندم کامل، ذرت بو داده و برنج قهوه‌ای همه انها غلات کامل می باشند.

لوبیا

لوبیاها واقعا برای قلب شما خوب می باشند. فرقی نمی‌کند کدام نوع لوبیا را ترجیح دهید، آن‌ها افزودنی دلچسب و سیرکننده به قولهای غذایی می باشند. این حبوبات رنگارنگ پروتئین روزانه خود را بدون کالری و چربی گوشت به شما خواهند داد. به گفتن بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای قلب، آن‌ها می‌توانند به بهبود سطح کلسترول شما پشتیبانی کنند. اگر برای راحتی کنسرو لوبیا می‌خرید، بدون نمک را انتخاب کنید یا ابتدا آن‌ها را بشویید تا سدیم اضافی را افت دهید.

ماهی غنی از امگا ۳

به حرف های متخصصان، ماهی غنی از امگا۳ یک جانشین خوب دیگر برای گوشت است. اسیدهای چرب امگا ۳ چربی‌های اشباع نشده‌ای می باشند که التهاب مخرب شریان را افت خواهند داد. دو وعده ماهی در هفته نیز امکان پذیر مقداری سختی خون را افت دهد و خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی و ایست قلبی را افت دهد. ماهی‌هایی را انتخاب کنید که سرشار از امگا ۳ می باشند، اما جیوه مقداری دارند.

آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ، استان اصفهان و ایران را در وب سایت اصفهانیا دنبال کنید

روغن‌های سالم

به جای چربی‌های جامد همانند کره و … از روغن‌های گیاهی منفعت گیری کنید. روغن‌های کلزا، زیتون، ذرت و سویا دارای اسیدهای چرب تک غیراشباع سالم می باشند. از این روغن‌ها برای تفت دادن، پختن و … منفعت گیری کنید.

آجیل

آن ها یک بین وعده سیر کننده و منبع خوبی از چربی سالم، پروتئین و مواد مغذی می باشند. آن‌ها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید تا به افت LDL یا کلسترول بد پشتیبانی کنید. آجیل این چنین التهاب را در بدن شما افت می‌دهد. اگر آن‌ها را چند بار در هفته بخورید، امکان پذیر خطر دعوا قلبی یا مرگ بر تاثییر بیماری قلبی را افت دهند. با این حال آجیل‌ها کالری بالایی دارند و نباید در مصرف آن‌ها زیاده‌روی کرد.

ادویه‌ها

نمک اضافی سختی خون را بالا می‌برد که علتمی‌شود قلب شما سخت‌تر کار کند. نمک را در آشپزی خود با گیاهان و ادویه‌هایی همانند کاری، سیر، زنجبیل، لیمو، فلفل، جعفری، پونه کوهی و آویشن جانشین کنید. در صورت امکان از گیاهان تازه منفعت گیری کنید. شما این چنین می‌توانید ادویه‌های از قبل مخلوط شده را در سوپرمارکت بخرید، اما مقدار سدیم آن را بازدید کنید. تعداد بسیاری از ادویه‌ها حاوی نمک اضافه شده می باشند.

منبع: خبرآنلاین

دسته بندی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

آاخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]