[ad_1]
کد خبر: ۲۸۳۶۹۶
تاریخ انتشار کردن: شنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ – ۱۷:۵۵
اصفهانیا به نقل از بهداشت نیوز، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در جواب به این که آیا مصرف بیرویه غذاهای تند به سلامت دستگاه گوارش پشتیبانی می کند؟، نقل کرد: مصرف متعادل غذاهای تند و منفعت گیری از مقادیر مشابه از ادویههای تند میتواند به تحکیم سلامت انسان پشتیبانی کند اما زیادهروی در مصرف آنها میتواند اثری معکوس به همراه داشته باشد.
مصرف متعادل ادویه های تند با بهبود کارکرد قلب و عروق، افت وزن، افت خطر بیماری های مزمن غیرواگیر این چنین افت التهاب سیستمیک همراه است. به علاوه، کپسایسین که به گفتن ماده موثره فلفل نقل هست، می تواند در مقادیر متعادل علتکاهش هلیکوباکتر پیلوری حاضر در معده شود، با این حال باید این مسئله را در نظر گرفت که مصرف زیاد غذاهای تند و ادویه ها می تواند علتتحریک و التهاب دستگاه گوارش، درد و ناراحتی های گوارشی شود به علاوه مصرف بیشتر از حد کپسایسین می تواند دیواره داخلی معده را تحریک کند و با علائمی از قبیل تهوع، استفراغ، درد شکم و اسهال سوزناک همراه باشد.
مصرف غذاهای تند برای همه افراد مناسب نیست
باید دقت کرد که مصرف غذاهای تند برای همه افراد مناسب نیست. خوردن غذاهای تند در حد اعتدال عموما برای افرادی که از قبل مشکل گوارشی ندارند، بی خطر و کم عارضه تر است. با این وجود، خوردن غذاهای تند میتواند علتالتهاب مناطقی شود که به هضم غذا پشتیبانی میکنند و بعضی اوقات اوقات میتواند در افراد سالم از نظر گوارشی نیز به سوزش سر دل، معده درد یا اسهال نیز بینجامد.
از طرف دیگر،ژ در افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر، زخم معده، رفلاکس معده به مری، سوزش سر دل، بیماری سلیاک و بیماری های التهابی دستگاه گوارش (کرون و کولیت السراتیو)، غذاهای تند باید با احتیاط مصرف و یا از مصرف آنها پرهیز شود.
دسته بندی مطالب
[ad_2]
ممکن است بپسندید
-
خوددرمانی سالمندان این مشکلات را برای آنها به وجود می آورد_اصفهانیا
-
ویتامین C زیاد مصرف کنیم سنگ کلیه می گیریم؟_اصفهانیا
-
لاغر شدن با دمنوش حقیقت دارد یا افسانه است؟_اصفهانیا
-
چطور صبحها سریعتر از خواب بیدار شویم؟_اصفهانیا
-
ورزش و فعالیت فیزیکی مستمر نقش مؤثری در پیشگیری از پوکی استخوان و ضعفهای جسمی دارد_اصفهانیا