طرز تهیه بستنی انبه خانگی؛ خوشمزه و سریع با ترفندها

نحوه تهیه بستنی انبه خانگی؛ خوشمزه و سریع با ترفندها

[ad_1]
به گزارش اصفهانیا




آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ، استان اصفهان و ایران را در وب سایت اصفهانیا دنبال کنید

تحریریه اصفهان: بستنی انبه یک دسر خنک و خوشمزه فصل تابستان است که از انبه تهیه می‌شود و طبق معمولً بافتی نرم و خامه‌ای و طعم شیرین و مطبوعی از انبه را به همراه دارد.

مواد ملزوم برای بستنی انبه :







انبه ۲ عدد
شیرعسلی یک قوطی ۴۰۰ گرمی
خامه ۲ پاکت یا کلا ۴۰۰ گرم
رنگ زرد خوراکی در صورت تمایل ۲ قطره
بستنی انبه
بستنی انبه 

نحوه تهیه بستنی انبه خانگی

۱. آماده‌سازی انبه:

انبه‌های رسیده و شیرین را پوست کنده و خرد کنید. 

تکه‌های انبه را در مخلوط‌کن یا غذاساز پوره کنید تا یکدست شود. 

۳. تهیه پایه بستنی:

شیر و خامه را با هم مخلوط کرده و شیر عسلی را به آن اضافه کنید. 

پوره انبه را به مخلوط شیر و خامه اضافه کنید و با همزن برقی یا مخلوط‌کن خوب هم بزنید. 

مخلوط را در قالب بستنی ریخته و در فریزر قرار دهید تا کاملاً یخ بزند. 

ترفندهای برای تهیه بستنی انبه

  • برای تهیه بستنی انبه با بافت نرم‌تر، می‌توانید از خامه پرچرب منفعت گیری کنید. 
  • برای افزایش طعم انبه، می‌توانید از مقداری آب لیمو یا آب پرتقال در تهیه پوره انبه منفعت گیری کنید. 
  • برای تزئین بستنی انبه می‌توانید از تکه‌های انبه، سس انبه یا خلال پسته منفعت گیری کنید. 

سخن آخر

در این نوشته با نحوه تهیه بستنی انبه در خدمت شما بودیم که امیدواریم از تهیه این بستنی نهایت لذت را برده باشید.










دسته بندی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

آاخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع