بستنی یخی  (2)

نحوه تهیه بستنی یخی خانگی

[ad_1]
به گزارش اصفهانیا

تحریریه اصفهان: بستنی یخی یکی از دسرهای محبوب و خنک تابستانی است که به‌سادگی می‌توان آن را در خانه تهیه کرد. در این نوشته نحوه تهیه انواع بستنی یخی خوشمزه با میوه‌های تازه همانند هندوانه، توت‌فرنگی، انبه و کیوی را آموزش می‌دهیم. اگر جستوجو یک دسر کم‌هزینه، سریع و سالم برای روزهای گرم هستید، این نوشته را از دست ندهید.

آموزش نحوه تهیه انواع بستنی یخی میوه‌ای خانگی

نحوه تهیه بستنی یخی هندوانه و کیوی

مواد ملزوم:

نحوه تهیه:

هندوانه و آب لیموترش را در میکسر یا غذاساز پوره کنید. مخلوط را در قالب بستنی یخی بریزید و ۴ تا ۵ ساعت در فریزر بگذارید. سپس کیوی را پوره کرده و روی بستنی‌های نیمه یخ‌زده بریزید. قالب را مجدد ۵ ساعت در فریزر بگذارید تا بستنی کاملاً آماده شود.

بستنی یخی هندوانه و کیوی

بستنی یخی توت‌فرنگی ساده

مواد ملزوم:

  • توت‌فرنگی: ۵۰۰ گرم

  • شکر: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

  • نعنا: ۲ شاخه

  • آب: ¾ لیوان فرانسوی دسته‌دار

نحوه تهیه:

توت‌فرنگی‌های شسته شده را فریز کنید. آب، شکر و نعنا را روی حرارت ملایم بگذارید تا شربت غلیظ شود، سپس آن را صاف کنید. توت‌فرنگی‌های یخ‌زده و شربت را با هم میکس کنید و مایه را در قالب بستنی یخی بریزید. قالب را ۶ ساعت در فریزر بگذارید تا بستنی آماده شود.

بستنی یخی چوبی انبه و هلو

مواد ملزوم:

نحوه تهیه:

هلو و انبه را خرد و با عسل میکس کنید. مایه بستنی را در قالب‌های بستنی یخی ریخته و چوب بستنی بگذارید. قالب‌ها را چند ساعت در فریزر بگذارید تا دسر خنک شما آماده شود.

بستنی یخی آناناس، توت‌فرنگی و پرتقال

مواد ملزوم:

  • توت‌فرنگی: ۲۰ عدد

  • آب آناناس: ۴ قاشق غذاخوری

  • آب پرتقال: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)

نحوه تهیه:

همه مواد را با هم میکس کنید، مایه را در قالب‌های بستنی یخی بریزید و چند ساعت در فریزر بگذارید تا یخ بزند.

بستنی یخی  (4)
بستنی یخی توت فرنگی

بستنی یخی توت‌فرنگی خامه‌ای

مواد ملزوم:

  • توت‌فرنگی: ۳۰۰ گرم

  • ماست یونانی: ۱.۵ لیوان فرانسوی دسته‌دار

  • خامه صبحانه: ۱۵۰ گرم

  • شکر: ۱ قاشق غذاخوری

  • آب: ¼ لیوان فرانسوی دسته‌دار

نحوه تهیه:

توت‌فرنگی را با شکر و آب پوره کنید. خامه و ماست را با هم مخلوط کنید. قالب‌های بستنی را لایه‌لایه از پوره توت‌فرنگی و مخلوط خامه و ماست پر کنید و ۳ ساعت در فریزر بگذارید.

بستنی آلاسکا چند رنگ

مواد ملزوم:

  • تمشک: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

  • توت‌فرنگی: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

  • زغال‌اخته یا بلوبری: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

  • شکر: ⅓ لیوان فرانسوی دسته‌دار

  • آب یا شیر: ⅓ لیوان فرانسوی دسته‌دار

نحوه تهیه:

میوه‌ها را میکس کنید، شکر و آب یا شیر را اضافه کنید. مایه را در قالب‌های بستنی یخی بریزید و چند ساعت فریز کنید تا آماده شود.

بستنی یخی  (3)
بستنی یخی

بستنی یخی انبه خامه‌ای

مواد ملزوم:

  • انبه: ۱ عدد متوسط

  • پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه‌ای: ۱۰۰ گرم

  • خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم

  • وانیل: ½ قاشق چای‌خوری

  • شیر: ⅓ لیوان فرانسوی دسته‌دار

  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری

نحوه تهیه:

انبه را پوره کنید. دیگر مواد را جداگانه میکس کنید. قالب‌ها را نصف با پوره انبه و نصف با مخلوط خامه و پنیر پر کنید. چند ساعت در فریزر بگذارید تا دسر آماده شود.

چطور بستنی یخی را راحت از قالب جدا کنیم؟

برای جدا کردن بستنی یخی از قالب کافی است قالب را ۵ تا ۱۰ ثانیه در آب ولرم بگذارید. سپس به‌راحتی بستنی از قالب جدا می‌شود.

سوال‌های متداول

آیا می‌توان بستنی یخی را بدون قالب درست کرد؟

بله، می‌توانید از لیوان یکبار مصرف یا ظروف کوچک به‌جای قالب منفعت گیری کنید.

آیا بستنی یخی سالم است؟

اگر با میوه تازه و بدون افزودنی‌های ناسالم تهیه شود، یک بین‌وعده سالم و کم‌کالری محسوب می‌شود.


سخن پایانی

در روزهای گرم تابستان، هیچ‌چیز همانند یک بستنی یخی خانگی خوشمزه نمی‌چسبد. با این دستورهای ساده می‌توانید در خانه انواع بستنی یخی سالم و خوشمزه درست کنید و از طعم میوه‌های تازه لذت ببرید.








دسته بندی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

آاخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع