مصرف ملون باعث سرطان می‌شود؟

مصرف ملون علتسرطان می‌شود؟_اصفهانیا

[ad_1]

کد خبر: ۲۸۵۱۰۶

تاریخ انتشار کردن: چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ – ۲۲:۵۴

اصفهانیا به نقل از بهداشت نیوز دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در جواب به باور غلط مبنی بر زیان اور بودن مصرف ملون برای سلامتی به علت تراریخته بودن، گفت که ملون، میوه ای تراریخته نبوده و نه تنها سرطان زا نیست، بلکه به علت محتوای بالای آنتی اکسیدان ها و ترکیبات کاروتنوییدی، می‌تواند نقش محافظتی در برابر سرطان‌ها و تعداد بسیاری از بیماری‌های دیگر داشته باشد.

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در جواب به این که آیا ملون میوه ای تراریخته و زیان اور برای سلامتی است؟، نقل کرد: موادغذایی تراریخته به آن دسته از غذاهایی اطلاق می شود که با منفعت گیری از دستکاری و مهندسی ژنتیکی در آن خصوصیات جدیدی پدید می آید که در حالت طبیعی وجود ندارد.

ملون، میوه‌ای سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین بوده و در دسته میوه‌های جالیزی است؛ بر خلاف باور عموم، ملون میوه‌ای تراریخته نبوده و نه تنها سرطان‌زا نیست بلکه به علت محتوای بالای آنتی اکسیدان ها و ترکیبات کاروتنوئیدی می‌تواند نقش محافظتی در برابر سرطان‌ها و تعداد بسیاری از بیماری‌های دیگر داشته باشد.

این چنین، مطالعات نشان داده اند ملون می تواند در کنترل فشارخون نقش موثری داشته باشد. شواهد نشان می دهند که تخم ملون می تواند در بهبود چربی خون موثر بوده و خاصیت ضد التهابی نیز داشته باشد.

منبع: ایسنا

دسته بندی مطالب

خبرهای ورزشی

آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ، استان اصفهان و ایران را در وب سایت اصفهانیا دنبال کنید

اخبار پزشکی

آاخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]