[ad_1]
کد خبر: ۲۸۶۰۳۳
تاریخ انتشار کردن: چهارشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ – ۲۲:۵۵
اصفهانیا به نقل از بهداشت نیوز آیا تا بحال به این نوشته فکر کردهاید که چه وقتی بهترین موقع برای صرف سالاد میباشد؟ آیا باید سالاد را قبل از غذا، همراه غذا یا سپس از غذا خورد؟ سالاد در کشورهای گوناگون در زمانهای مختلفی خورده میشود. برای مثال در سرزمین امریکا رایج است که سالاد را قبل از وعده مهم میل میکنند.
بنابر گزارش صدا و سیما، در سرزمین ایتالیا سپس از وعده غذایی میل میکنند و دلنشین است بدانید که مردم سرزمین هلند در رستورانها یک بشقاب بزرگ سالاد را همزمان با غذای مهم مصرف میکنند. حتی اگر سالاد در رستوران خواست ندهند، این سنت به قدری بین آنها رایج است که خود رستوران برای آنها سالاد میآورد.
مطالعات در سال ۲۰۱۲ مشخص می کند که مصرف سالاد قبل از وعده مهم غذا مصرف سبزیجات را تا ۲۳ درصد افزایش میدهد. مخصوصا این که از هر ۱۰ نفر انسان جوان، فقط یک نفر آنها به قدر کافی میوه و سبزیجات را در طول روز مصرف میکنند. به همین علت با این روش میتوان حداقل یک یا دو فنجان میوه را به طور روزانه و ۲ الی ۳ فنجان سبزیجات را به طور روزانه مصرف میکنند.
مزایا مصرف سالاد
فیبر:فیبر به افت کلسترول پشتیبانی میکند و برای گوارش و جلوگیری از یبوست سودمند است.
افت وزن: غذاهای حاوی فیبر میتواند به شما در طویل زمان حس سیری دهد و علتشود که کمتر غذا بخورید.
ویتامینها و مواد معدنی:آنتی اکسیدانها همانند ویتامین ث، فولیک اسید، لیکوپن و آلفا و بتاکاروتن میتواند شما را از بیماریهای ویروسی مخصوصا سرطان محفوظ نگه دارد.
اگر تصمیم افت وزن دارید، اول سالاد (با محدودیت کالری ۱۵۰ یا کمتر) میل کنید که حس سیری به شما میدهد و مقدار مصرف کالری را در ادامه افت میدهد.
اگر فرزند دارید و به گفتن والدین میخواهید یقین شوید که دوز کافی ویتامین و مواد معدنی را به طور طبیعی به او برسانید، همیشه سالاد را در قولهای غذایی او جای دهید، مخصوصا زمانهایی که واقعا گرسنه می باشند. یقیناً سالادی که به کودک خود میدهید، علاوه بر کاهوی تازه باید با مواد مغذی همانند نخودفرنگی نیز همراه باشد.
ویتامینهای سالاد
تهیه یک بشقاب با مواد غذایی سالم، از طریق پر کردن نصف بشقاب با میوه و سبزیجات، میتوانید در رژیم غذایی خود اعتدال تشکیل کنید. بهتر است که این کار را در بین وعده عصرگاهی انجام دهید.
سالاد سپس از وعده غذایی
آیا میتوان مصرف سالاد را به سپس از وعده مهم غذا موکول کرد؟
دو علت وجود دارد که چرا ایتالیاییها سالاد را سپس از وعده مهم منفعت گیری میکنند. دسرهای ایتالیاییها با روغن زیتون، سرکه بالسامیک و نمک و فلفل درست میشود و به همین علت وعده مهم غذایی آنها نیز طبق معمول با سرکه است، به همین علت نمیخواهند که به یکباره اسید بسیاری را داخل بدن کنند. دومین علت این که اسیدیته بودن سرکه در سالاد میتواند طعم دهان سپس از غذا را عوض کند و به این علت سالاد را سپس از غذا میل میکنند.
کلام آخر این که حتمالات و دلایل بسیاری برای زمانهای گوناگون صرف سالاد وجود دارد، اما هر روز در هر وقتی که برایتان راحتتر است، سالاد بخورید.
دیگر نکات
سه فنجان اسفناج، ۲۱ کالری و کمتر از ۱ یا ۲ گرم چربی دارد، در حالی که دو قاشق چای خوری دسرهای همراه با گوشت دارای ۱۱۰ کالری و ۱۱ گرم چربی میباشد که این دسرها طبق معمول سبزیجات ندارند و نمک و چربی سالم آنها نیز بالا است.
میتوانید در منزل از قبل، کاهو را بشویید و آن را برای سالاد خورد کنید که بهتر است دست کم از سه نوع رنگ کلم و کاهو منفعت گیری کنید تا هر زمان که خواستید، مقداری از آن را میل کنید.
میتوانید ادویههای گیاهی تازه و چیزهایی همانند فلفل دلمهای، جعفری، موسیر یا پیاز بریزید یا میتوانید با مقداری سرکه در آن، طعم لذت بخشی را به آن اضافه کنید.
با فرا رسیدن فصلهای تازه طبق معمول باید یک روتین تازه داشته باشید و به طور مثال با اغاز فصل پاییز، هر روز سالاد مصرف کنید و آن را به یک عادت سالم تبدیل نمایید و وقتی که رستوران رفتید، حتما سالاد هم خواست دهید.
اگر تصمیم افت وزن دارید، از سالادهای بیشتر از حد مملو از سس دوری کنید.
منبع: صدا و سیما
دسته بندی مطالب
[ad_2]
ممکن است بپسندید
-
خوددرمانی سالمندان این مشکلات را برای آنها به وجود می آورد_اصفهانیا
-
ویتامین C زیاد مصرف کنیم سنگ کلیه می گیریم؟_اصفهانیا
-
لاغر شدن با دمنوش حقیقت دارد یا افسانه است؟_اصفهانیا
-
چطور صبحها سریعتر از خواب بیدار شویم؟_اصفهانیا
-
ورزش و فعالیت فیزیکی مستمر نقش مؤثری در پیشگیری از پوکی استخوان و ضعفهای جسمی دارد_اصفهانیا