جگر گوسفندی (1)

خواص جگر گوسفندی در طب سنتی

[ad_1]
به گزارش اصفهانیا

جگر(در انگلیسی liver) یک نوع خوراک خوشمزه و مقوی برای بدن به اختصاصی کم خونی است  که سرشار از مواد مغذی است.در ادامه این مقاله همراه ما باشید تا اطلاعاتی از خواص و زیان های، طبع و مصلح، کالری و قیمت غذایی آن را در اختیار شما قرار دهیم و به سوالات شما چون سپس از جگر چه بخوریم؟ جواب دهیم.

جگر چیست؟

جگر پستانداران، پرندگان و ماهی‌ها توسط انسان به گفتن خوراک منفعت گیری می‌گردد. جگر گاو، گوساله، ورزا، مرغ، غاز، خوک و ماهی روغن در کشورهای جهان بنابر سنت‌های آشپزی‌شان، در فروشگاه‌ها و قصابی‌ها اراعه و منفعت گیری می‌شود. جگر جانداران از منبع های غذایی چون آهن، مس، ویتامین‌های گروه ب و رتینول غنی می باشند.پخت جگر از راه تنوری کردن، کباب کردن، جوشاندن، تفت روغن داغ و کباب کردن شبکه‌ای انجام می‌گردد.

عکس جگر گوسفند

طبع جگر گوسفند گرم است یا سرد؟

طبع جگر گوسفندی گرم و تر است.

مصلح جگر گوسفند

مصلح جگر گوسفند باتوجه به طبع افراد متفاوت است، افراد گرم مزاج بهتر است از گشنیز یا سرکه و افراد سرد مزاج از دارچین، زیره و نمک برای بهبود خواص منفعت گیری کنند.

کالری جگر گوسفند

کالری جگر گوسفند در حالت تفت داده شده ۲۲۰ کیلو کالری،و در حالت خام ۱۳۹ کیلو کالری و در حالت پخت شده ۲۳۸ کیلو کالری در ۱۰۰ گرم می باشد.

قیمت غذایی جگر

آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ، استان اصفهان و ایران را در وب سایت اصفهانیا دنبال کنید










 
راه اندازی دهنده مهم مقدار در۱۰۰ گرم
انرژی (کالری) ۱۳۹ کیلوکالری
کربوهیدرات ۱.۷۸ گرم
پروتئین ۲۰.۳۸ گرم
چربی ۵.۰۲ گرم
آب ۷۱.۳۷ گرم
کلسترول ۳۷۱.۰۰ میلی گرم













ویتامین های گوسفند، جگر خام
نام ویتامین مقدار در ۱۰۰ گرم
ویتامین A ۷۳۹۱.۰۰ میکروگرم
ویتامین C ۴.۰۰ میلی گرم
تیامین (B1) ۰.۳۴ میلی گرم
ریبوفلاوین (B2) ۳.۶۳ میلی گرم
نیاسین (B3) ۱۶.۱۱ میلی گرم
پانتوتنیک اسید (B5) ۶.۱۳ میلی گرم
ویتامین B6 ۰.۹۰ میلی گرم
فولات (B9) ۲۳۰.۰۰میکروگرم
ویتامین B12 ۹۰.۰۵ میلی گرم














مواد معدنی گوسفند، جگر خام
نام ماده معدنی مقدار در ۱۰۰ گرم
کلسیم ۷.۰۰ میلی گرم
آهن ۷.۳۷ میلی گرم
منیزیم ۱۹.۰۰ میلی گرم
فسفر ۳۶۴.۰۰ میلی گرم
پتاسیم ۳۱۳.۰۰ میلی گرم
سدیم ۷۰.۰۰ میلی گرم
روی ۴.۶۶ میلی گرم
مس ۶.۹۸ میلی گرم
منگنز ۰.۱۸ میلی گرم
سلنیم ۸۲.۴۰ میکروگرم
جگر گوسفندی (3)
جگر گوسفندی

۱۰ خواص شگفت انگیز جگر گوسفندی

  1. از خواص جگر گوسفندی برای مردان می توان به  افزایش قوت باروری اشاره کرد چون حاوی ویتامین آ است.

  2.  خواص جگر گوسفند برای کم خونی برای فردی پوشیده نیست چون حاوی اسید فولیک است که در تشکیل سلول های قرمز خون نقش اساسی دارند.

  3. از خواص جگر گوسفند در بارداری می توان برای تحکیم سیستم ایمنی بدن و افت علائم تهوع صبحگاهی منفعت گرفت:

  4. از  خواص جگر گوسفندی برای افزایش اسپرم و روابط جنسی بهتر می توان پشتیبانی گرفت.

  5. ویتامین ب ۱۲ حاضر در جگر گوسفند نقش مهمی در راه اندازی گلبول‌های قرمز،  کارکرد اعصاب، تشکیل DNA، بهبود خلق خو، افت اختلالات خواب دارد و به درمان افسردگی پشتیبانی می‌کند.

  6. مصرف جگر گوسفند به تراکم استخوان پشتیبانی کرده و مانع از پوکی استخوان می‌شود چون حاوی ویتامین ب ۱۲ است.

  7. ویتامین آ حاضر در جگر گوسفند به پیشگیری از پیری زودرس، تحکیم سیستم ایمنی بدن، پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های عفونی، تحکیم بینایی، جذب مواد مغذی، رشد استخوان‌ها و باروری پشتیبانی می‌کند.

  8. جگر گوسفند منبع غنی ویتامین ب ۳ یا نیاسین است که به افت کلسترول خون و تری گلیسرید پشتیبانی می‌کند و مانع از ابراز بیماری‌های قلبی می‌شود و تا حدودی می‌تواند خطر کلسترول بالای را افت دهد.

  9. افت آکنه‌های دردناک پوست، التهاب، خارش و قرمزی پوست یکی از خواص جگر است چون حاوی ویتامین نیاسین می باشد.

  10. جگر منبع غنی از ویتامین ب ۵ است که در تحکیم و افزایش ضخامت مو‌ها موثر است و علت بهبود سریعتر زخم‌ها و آبرسانی به پوست می شود.

خواص جگر گوسفندی در طب سنتی

  • درمان خستگی

  • درمان یبوست

  • درمان کم‌خونی و فقر آهن

  • تحکیم سیستم ایمنی بدن

  • پیشگیری از پوکی‌استخوان

  • پشتیبانی به رشد استخوان‌ها

جگر گوسفندی (2)
جگر گوسفند

زیان های جگر گوسفندی

  •  زیان های جگر گوسفندی برای کودکان: مصرف جگر برای کودکان که زیر یک سال می باشند ممنوعیت مصرف دارد.

  •  زیان های جگر گوسفندی در بارداری: خوردن جگر در بارداری برای جنین زیان اور است و علتنقص‌عضو در جنین می‌شود.

  • مصرف جگر خام یا نیم‌پز خطر ابتلا به بیماری‌های عفونی، مسمومیت غذایی، اسهال و استفراغ و حتی مرگ را افزایش می‌دهد.

  • مصرف جگر برای افرادی که چربی خون بالا دارند، ممنوع است.

  • مصرف بیشتر از حد جکر می‌تواند تبدیل افزایش کلسترول شده و خطر سکته قلبی را افزایش دهد.

عوامل خطر ساز جگر

  • رنگ جگر باید کاملا یکدست و بدون رنگ سیاه باشد.

  • وجود دانه‌های سفید روی جگر نشان دهنده غیر قابل مصرف بودن جگر است.

  • ماندگاری جگر در یخچال حداکثر ۲ روز است و نباید آن را داخل فریزر نگهداری کنید

سوال های متدوال

سپس از جگر چه بخوریم؟

در طب سنتی بعد از مصرف جگر پیشنهاد می شود که افراد گرم مزاج از گشنیز و سرکه و افراد سرد مزاج نیز از ادویه جات گرمی همچون نمک، زیره و دارچین منفعت گیری نمایند.

نام دیگر جگر سفید چیست؟

شش یا ریه، نام دیگر جگر سفید است.

نام دیگر جگر سیاه چیست؟

کبد، نام دیگر جگر سیاه است.

جگر سیاه همان کبد است؟

اره

آیا جگر گوسفند نفاخ است؟

خیر

آیا جگر گوسفند چاق کننده است؟

خیر

آیا جگر گوسفند برای نقرس زیان دارد؟

بله، جگر سرشار از پورین است که اسید اوریک را در بدن راه اندازی می‌دهد به این علت در صورت ابتلا به نقرس، مصرف آن محدود شود.


سخن آخر

در این نوشته اطلاعاتی از خواص و زیان های جگربا طبع و مصلح آن را آورده ایم و از شما متشکریم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. خوشحال می شویم سوالات خود را در تکه “نظرات” با ما در بین بگذارید.








دسته بندی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

آاخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع