[ad_1]
به گزارش اصفهانیا
سوپ رشته فرنگی یک نوع پیش غذا در رستوران ها و یا مجالس است که زیاد سودمند و مقوی و طعم خوشمزه ای نیز دارد. در ادامه با نحوه تهیه سوپ رشته فرنگی آشنا شوید.
سوپ رشته فرنگی
سوپ رشته فرنگی یکی از انواع سوپها است که از ترکیب مرغ با سبزیجات و رشته فرنگی تهیه میشود و یک غذای زیاد لذیذ و مقوی است.
| مواد ملزوم برای سوپ رشته فرنگی | |
|
هویج |
۲ عدد متوسط |
| رشته ورمیشل | ۱ پیمانه به طور خرد شده |
| پیاز | ۱ عدد بزرگ |
| گوجه فرنگی | ۱ عدد بزرگ |
| سینه مرغ | ۲۵۰ گرم |
| رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
| جعفری و لیمو ترش |
به مقدار کم |
| روغن مایع | به مقدار ملزوم |
| نمک، فلفل و زرد چوبه | به مقدار ملزوم |
سوپ رشته فرنگی
نحوه تهیه سوپ رشته فرنگی خوشمزه
-
برای تهیه سوپ رشته فرنگی، ابتدا به قابلمه حاوی آب جوش مرغ ها را اضافه کنید.
-
مقداری زردچوبه به مرغ ها اضافه کنید. مهلت دهید سینه مرغ ۵ دقیقه در آب جوش بماند. سپس آن ها را از قابلمه بیرون بیاورید.
-
در این مرحله قابلمه مناسب برای پخت سوپ را آماده کنید. داخل آن مقداری روغن بریزید.
-
پیاز را نگینی خرد کرده و داخل روغن تفت دهید.
-
مقدار زیاد مقداری زرد چوبه به پیازها اضافه کنید و آن ها را باهم مخلوط کنید.
-
اکنون مرغ را ریش ریش کرده و به پیازها اضافه کنید.
-
مرغ را با پیاز تفت دهید.
-
در ادامه ملزوم است به مقدار چهار لیوان آب جوش داخل قابلمه بریزید سپس شعله را کم کنید.
-
گوجه فرنگی و هویج ها را خرد کنید و داخل قابلمه بریزید. مهلت دهید تا مقداری پخته شوند.
-
سپس از یک ربع سیب زمینی را به شکل مکعبی خرد کرده و به مواد اضافه کنید. چشم به راه باشید تا سیب زمینی مقداری نرم و پخته شود.
-
بعد از قبل ۱۵ دقیقه که سیب زمینی ها نرم شد، رب را در روغن همراه فلفل و نمک تفت دهید.اکنون آن را به سوپ خود بیفزایید.
-
سپس از اضافه کردن رب، رشته را نیز با مواد مخلوط کنید.
-
سوپ را هم بزنید و نزدیک به یک ربع زمان دهید تا رشته ها از هم جدا شده و سوپ لعاب بدهد.
نحوه تهیه سوپ رشته فرنگی (ورمیشل) با مرغ
نکات مهم برای تهیه سوپ رشته فرنگی
-
رب گوجه فرنگی را بیشتر از حد با روغن تفت ندهید؛ چون میسوزد و رنگ و بوی نامطبوعی به سوپ شما میدهد. زمان تفت دادن رب با روغن نباید از ۱ دقیقه زیاد تر شود.
-
ـ هیچ زمان تا وقتی که سوپ درحال پخت است، آبلیمو را به آن اضافه نکنید. همیشه هنگامی اجاق گاز را خاموش کردید، آبلیمو را توی سوپ بریزید.
-
جعفری را حتما پانزده دقیقه آخر پخت به سوپ اضافه کنید. جعفری نباید زیاد پخته و له شود؛ چون رنگ و طعمش را از دست میدهد.
سخن آخر
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع