طرز تهیه شیرین پلو مجلسی با مرغ ریش ریش و گوشت +فیلم

نحوه تهیه شیرین پلو مجلسی با مرغ ریش ریش و گوشت +فیلم

[ad_1]
به گزارش اصفهانیا




آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ، استان اصفهان و ایران را در وب سایت اصفهانیا دنبال کنید

شیرین پلو یک از غذاهای سنتی و خوشمزه ایران است که زیاد همانند مرصع پلو می باشد.در ادامه این نوشته نحوه تهیه شیرین پلو را به دوروش به طور مرحله ای همراه با فیلم به شما آموزش می دهیم.با ما همراه باشید.

 شیرین پلو 

شیرین‌پلو یکی از انواع پلوها درغذاهای ایرانی و یکی از اجزای رنگین سفرهٔ در جشن‌های عروسی یا مهمانی‌های بزرگ است. تهیه آن از پلوهای دیگر دشوارتر نیست اما برای تهیهٔ آن باید از مواد مرغوب منفعت گیری شود. برای طعم و رنگ و عطر شیرین‌پلو از پوست پرتقال، بادام و پسته، زعفران، کره و نمک و فلفل سیاه منفعت می‌جویند.

مواد ملزوم برای تهیه شیرین پلو  
سینه مرغ

 ۱ عدد کامل

برنج  ۳ پیمانه
پیاز  ۳ عدد
خلال پوست پرتقال  ۴ قاشق غذاخوری
خلال پسته و بادام  ۴ قاشق غذاخوری
زرشک  ۴ قاشق غذاخوری
هویج  ۳ عدد
روغن زیتون  به مقدار ملزوم
زعفران  به مقدار دلخواه
نمک، شکر، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی
شیرین پلو (1) شیرین پلو  با مرغ ریش ریش

نحوه تهیه شیرین پلو با مرغ ریش ریش

  1. برای تهیه شیرین پلو، ابتدا برنج را بشویید و چند ساعت در آب نمک خیس کنید.

  2. در مرحله بعدی سینه مرغ را با مقداری آب در حدی که روی گوشت را بپوشاند و به همراه مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه و این چنین یک عدد پیاز خرد شده بپزید.

  3.  خلال بادام و پسته را در گلاب خیس کنید.

  4. زرشک ها در آب خیس دهید.

  5.  ۲ عدد پیاز را رنده کنید و در یک تابه با مقداری روغن زیتون  تفت دهید تا سرخ شود.

  6. هویج های پوست کنده شده را به طور خلال های ۲ سانتی متری خرد کنید و در یک تابه دیگر با مقداری روغن تفت دهید تا هویج ها هم نرم شوند

  7. .سپس به هویج ها به اندازه ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری شکر به همراه مقداری زعفران و نصف پیمانه آب اضافه کنید و در تابه را بگذارید تا هویج ها خوب بپزد ولی له نشوند.

  8. هنگامی آب هویج بخار شد باز هم با همان روغنی که داخلش است مقداری تفت دهید.

  9. در مرحله سپس باید تلخی خلال پرتقال را از بین ببرید و برای این کار باید چند بار خلال ها را در آب بریزید و آب آن را خالی کنید و در مرحله سپس چند بار در آب جوش بریزید و سپس از یکی دو بار قل زدن آب جوش را خالی کنید.

  10. در مرحله آخر ۳ تا ۴ ق غ شکر و مقداری زعفران داخل آن بریزید و بگذارید تا آب آن کم شود ولی غلیظ نشود.سپس خلال ها را از آب جدا کنید و آب آن را کنار بگذارید تا بعدا منفعت گیری کنید.

  11. در مرحله سپس مرغ پخته شده را از آب خارج کنید و مرغ را ریش ریش کنید یا به تکه های کوچکتر ببرید و به تابه پیاز رنده شده و سرخ شده اضافه کنید و مقداری تفت دهید.

  12. سپس زرشک ها را از آب خارج کنید تا آب آن گرفته شود و در کنار مرغ ها تفت دهید. دقت کنید سپس از اضافه شدن زرشک ها مدام هم بزنید تا زرشک نسوزد.

  13. سپس هویج و خلال پرتقال آماده شده را داخل تابه مرغ ها بریزید و هم بزیند.

  14. در این مرحله باید مواد را تست کنید تا اگر احتیاج به شیرینی بیشتری داشت به آن شکر یا همان آب شیرینی که از خلال پرتقال کنار گذاشتید را  اضافه کنید.

  15. در تابه را بندید و اجازه دهید همه مواد به زمان ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در کنار هم بپزند و ترکیب شوند.

  16. سپس از ترکیب شدن مواد خلال پسته و بادام را هم از گلاب خارج میکنیم و به بقیه مواد اضافه میکنیم تا با هم مخلوط شوند.

  17. برنج را آبکش کنید و سپس از این که دم کشید و خواستیم سرو کنیم مواد شیرین پلو را به طور لایه به لایه در ظرف مورد نظر به همراه برنج بکشید.

نحوه تهیه شیرین پلو تهرانی

نحوه تهیه شیرین پلو با گوشت

برای تهیه ی شیرین پلو با گوشت همین مرحله های را انجام بدهید فقط به جای مرغ از گوشت قلقلی منفعت گیری کنید به این صورت که گوشت چرخ کرده را با پیاز و نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب ورز بدهید و آن ها را به شکل قلقلی در بیاورید و در روغن سرخ کنید و با مواد لابه لای برنج قرار بدهید. 

 فوت و فن های نحوه تهیه شیرین پلو

  • برای خوش عطر شدن شیرین پلو می توانید در صورت تمایل مقداری هل کوبیده شده یا دارچین به این غذا اضافه کنید.

  • برای پخت شیرین پلو با مرغ می توانید مرغ را به طور درسته یا ریش ریش کنید.

  • در نحوه تهیه شیرین پلو با مرغ ریش ریش می توانید مقداری کشمش یا زرشک به غذا اضافه کنید.

  • دقت داشته باشید که برای درست کردن شیرین پلو با گوشت قلقلی باید گوشت را به همراه مواد خوب ورز دهید تا در زمان سرخ کردن پخش نشود.

  • مخلوط کردن برنج با خلال پسته، بادام و پرتقال طعم فوق العاده ای به غذا می دهد و از طرفی جهت دلنشین تر شدن ظاهر شیرین پلوی شما می شود.

  • برای منفعت گیری از پوست پرتقال در غذا حتماً باید آن را داخل آب بیندازید. سپس چند بار آب آن را عوض کنید تا تلخی پوست پرتقال به طور کامل از بین برود. دقت داشته باشید که دقت نکردن به این نوشته می تواند جهت تلخ مزه شده شیرین پلوی شما شود.

  • برای درست کردن شیرین پلوی مجلسی حتماً از خلال پسته و بادام درجه یک منفعت گیری کنید. چون عطر و طعم خلال در این غذا تأثیر بسیاری بر خوشمزه شدن آن دارد.

  • اضافه کردن مقداری سیب زمینی خلالی یا نگینی خرد شده به این غذا نیز طعم بی نظیر به آن می بخشد. 


سخن آخر

مرحله های تهیه شیرین پلو مجلسی را در اختیار شما مخاطب گرامی قرار دادیم  که امیدواریم از تهیه این مدل غذا در منزل نهایت لذت را برده باشید.










دسته بندی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

آاخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع