طرز تهیه رولت کباب با گوشت چرخ کرده و فیله به روش خوشمزه

نحوه تهیه کباب رولی با گوشت چرخ کرده

[ad_1]
به گزارش اصفهانیا




آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ، استان اصفهان و ایران را در وب سایت اصفهانیا دنبال کنید

رولت کباب یک غذای خوشمزه و دوست داشتنی برای افرادی است که عاشق گوشت و کباب می باشند.ما در این نوشته ۲ مدل نحوه تهیه رولت کباب را به شما آموزش خواهیم داد که شما می‌توانید زیاد ساده و راحت در منزل تهیه کنید.

کباب رولت

کباب رولت یکی از کباب های زیاد خوشمزه و ساده می باشد که شما می توانید با گوشت ورقه ای تهیه کنید. 










مواد ملزوم برای تهیه کباب رولت برای ۴ نفر
گوشت راسته گوسفندی 

۵۰۰ گرم

پیاز

۳ عدد درشت 
روغن مایع ۳ قاشق سوپ خوری
آبلیمو  ۱ قاشق سوپ خوری
جعفری و تره خرد و ساطوری شده ۲ قاشق سوپ خوری
سیخ چوبی، نمک و فلفل سیاه به مقدار ملزوم

رولت کباب  (1)

نحوه تهیه رولت کباب با گوشت فیله 

  1. برای تهیه رولت کباب، ابتدا گوشت را به ورقه‌های با ضخامت ۱ تا ۱/۵ سانتی متر از پهنا برش بزنید.

  2. در ادامه، بیفتک کوب روی آن‌ها بزنید اما تلاش کنید که گوشت پاره و بافت آن له نشود.

  3. پیاز ها را رنده کنید و آب آن‌ها را با دست یا داخل یک پارچه توری بگیرید. فقط به آب پیاز نیاز داریم.

  4. در یک ظرف آب پیاز را با آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و جعفری و تره خرد و ساطوری شده مخلوط کنید.

  5. ورقه‌های گوشت را کف ظرف بخوابانید و حداقل ۲ ساعت و حداکثر ۱۰ ساعت اجازه دهید گوشت‌ها طعم مواد را به خودشان بگیرند و حسابی نرم شوند.

  6. حتما روی ظرف را با سلفون بپوشانید یا از ظرف در دار یا پاکت پلاستیکی زیپ دار منفعت گیری کنید. گوشت را در یخچال بگذارید.

  7. نیم ساعت قبل از پخت رولت کباب سیخ‌های چوبی را در آب بخیسانید.

  8. ورقه‌های گوشت مزه دار شده را از مایه خارج کنید. گوشت‌ها را به پهنای ۳ تا ۴ سانتی متر برش کنید.

  9. روی برش‌ها را سبزی خرد شده بریزید و بپیچید.

  10. سپس از این که رول کردن گوشت‌ها همه شد، آن‌ها را به سیخ بزنید.

  11. در یک تابه روغن بریزید و هنگامی گرم شد و به دمای مناسب رسید، سیخ‌ها را در تابه بگذارید.

  12. هر دو طرف کباب‌ها را سرخ کنید. کباب رول یا رولت کباب را با انواع سس و سبزیجات تازه سرو کنید.

رولت کباب  (3)

کباب رولی با گوشت چرخ کرده













مواد ملزوم برای تهیه رولت کباب با گوشت چرخ کرده

   
گوشت فیله گوساله چرخ کرده

۴۰۰ گرم

گوشت قلوه گاه گوسفند چرخ کرده

 ۴۰۰ گرم 
سینه مرغ ۴ عدد
پیاز ۲ عدد متوسط
زعفران دم کرده غلیظ  ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق سوپ خوری
آبلیمو  ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه  به مقدار ملزوم

رولت کباب  (4)

نحوه تهیه کباب رولی با گوشت چرخ کرده

  1. برای تهیه کباب رولی با مرغ و گوشت چرخ کرده، ابتدا پیاز‌ها را رنده کنید و آب آن‌ها را بگیرید.

  2. فیله‌ها را از پهنا ببُرید. فیله‌ها را با بیفتک کوب بزنید تا بافت آن‌ها نرم‌تر شود. فیله‌ها را در یک پاکت پلاستیکی زیپ دار، قرار دهید و روی آن‌ها را، آب پیاز، روغن زیتون، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و نصف زعفران دم کرده بریزید، طوری که کل سطح فیله‌ها را بپوشاند.

  3. فیله‌ها را حداقل به زمان ۲ تا ۳ ساعت یا از شب قبل در مواد مرینیت کنید تا استراحت کند و به خورد فیله‌ها برود.

  4. گوشت‌های چرخ شده را در یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید و آب پیاز رنده شده را به گوشت اضافه کنید.

  5. بقیه زعفران دم کرده را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.

  6. یک تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه را به مواد بیفزایید و همه را ورز دهید تا ادویه‌ها به خورد گوشت برود.

  7.  روی ظرف را با سلفون بپوشانید و مایه گوشت را به زمان حداقل ۲ تا ۳ ساعت در یخچال استراحت دهید.

  8. در آخرین مرحله فیله‌ها روی سطح قرار دهید و به اندازه ۵ سانتی متر برش بزنید.

  9. از گوشت چرخ کرده به اندازه یک گردو بردارید و وسط سینه مرغ قرار دهید.

  10. سینه مرغ را رول کنید به طوری که گوشت چرخ کرده کاملا وسط فیله قرار بگیرد. برای همه مواد همین کار را انجام دهید تا همه شود.

  11. با خلال دندان فیله‌های رول شده را فیکس و ثابت کنید تا باز نشود.

  12. کباب رولت به دست آمده را در تابه و مقداری روغن سرخ کنید. هر دو طرف کباب‌ها باید طلایی و سرخ شود.


سخن آخر

در این نوشته با نحوه تهیه رولت کباب به ۲ روش خوشمزه در خدمت شما همراهان گرامی و گرامی بودیم که امیدواریم از پخت این غذا در منزل نهایت لذت را برده باشید.










دسته بندی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

آاخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع