طرز تهیه خورشت کدو تنبل با گوشت

نحوه تهیه خورشت کدو تنبل با گوشت

[ad_1]
به گزارش اصفهانیا




آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ، استان اصفهان و ایران را در وب سایت اصفهانیا دنبال کنید

 خورشت کدو تنبل یکی از غذا‌های لذیذ و خوشمزه استان گیلان می‌باشد که در فصول پاییز و زمستان تهیه می‌شود.در ادامه نحوه تهیه خورشت کدو تنبل با گوشت را به شما آموزش می دهیم.

خورشت کدو تنبل 

خورشت کدو تنبل یا خورش کدو حلوایی نوعی خورش است که از ترکیب گوشت با کدو حلوایی و پیاز و چاشنی‌هایی همانند رب انار و زعفران تهیه می‌شود و طعم زیاد دلچسبی دارد.














مواد ملزوم برای تهیه خورشت کدو تنبل   
گوشت  

 ۴۰۰ گرم

کدو تنبل 

 ۱ کیلوگرم

پیاز 

دو عدد متوسط

آلو بخارا ۱۰۰ گرم
زعفران  ۱ قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری
دارچین  ۱ قاشق چایخوری
آبغوره  ۱ قاشق سوپ خوری
آب  ۲ لیوان
روغن مایع، نمک و فلفل قرمز  به مقدار ملزوم

خورشت کدو تنبل (2)

نحوه تهیه خورشت کدو تنبل

  1. برای تهیه این مدل خورش، ابتدا کدوها را به خوبی بشویید و سپس پوست آن را بکنید.

  2.  کدوها را به روش ریز و هلالی خرد کنید.

  3.  یکی از پیازها را به روش خلالی خرد کنید و در ظرفی مقداری روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا مقداری طلائی رنگ شود.

  4.  کدوهای خلال خرد شده را به همراه پیاز تفت دهید.

  5.  در ظرفی دیگر یک پیاز را به روش خلالی خرد کنید و با روغن تفت دهید.

  6.  گوشت تکه شده را داخل پیازها بریزید و تفت دهید.

  7.  سپس از تفت دادن گوشتها ، ۲ لیوان آب جوشیده را به پیاز و گوشت تفت داده شده اضافه کنید.

  8.  شعله اجاق گاز را کم کنید و اجازه دهید گوشت با شعله ملایم روی حرارت گاز بپزد.

  9.  در زمان پخت گوشت زعفران را به آن اضافه کنید اجازه دهید تا حسابی پخته شود .

  10.  آلوها را نیم ساعت در آب بگذارید تا کاملاً خیس شود. سپس آلوها را آبکشی کنید.

  11.  آلو و رب گوجه فرنگی را در آخر پخت به ظرفی که حاوی گوشت است اضافه کنید و اجازه دهید بمدت ۱ ساعت با حرات ملایم پخته شود.

  12.  کدو و پیاز را که تفت داده اید را برداریدو به ظرفی که گوشت در حال پختن است اضافه کنید و به زمان بیست دقیقه اجازه دهید تا بپزد.

  13.  دارچین، نمک، فلفل قرمز و آبغوره را در آخر به موادتان اضافه کنید و سپس از ۱۰ دقیقه خورشت را از اجاق بردارید.

نکات برای خوشمزه شدن خورشت کدو تنبل

  • قبل از اضافه کردن رب گوجه فرنگی آن را در روغن تفت دهید.
  •  اگر خورشت کدو تنبل را با طعم شیرین دوست دارید شکر اضافه کنید.

  •  برای این که خورشت شما مزه ملس داشته باشد به آن آبغوره یا آبلیمو اضافه کنید.

  • در این خورشت به جای گوشت تکه شده می توانید گوشت چرخ کرده هم اضافه کنید.


سخن آخر

در این نوشته با نحوه تهیه خورشت کدو تنبل با گوشت آشنا شدید. می‌توانید دست به کار شوید و این غذای خوشمزه را برای خود آماده کنید و از طعم و عطر بی‌نظیر آن لذت ببرید.










دسته بندی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

آاخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع